TTI Success Insights® Your Professional Assessment Solution!
Skype: successinsights.hu, Telefon: +36 1 336 10 57, e-mail: info@successinsights-cee.eu

 
 
TTI Success Insights Akkreditált Parnerek

Találjon egy TTI Success Insights Akkreditált Partnert, és ingyen megkapja felmérését!
A TTI Success Insights CEE azért társult Közép-Kelet-Európa országaiban tanácsadókkal és egyéb üzleti szakemberekkel, hogy validált és megbízható termékeket nyújtson.

A TTI Success Insights kutatásokon alapuló megoldásai kiállták az idő próbáját. Segítünk, hogy kapcsolatban lépjen valamelyik képzett TTI Success Insights Akkreditált Partnerünkkel, akivel meghatározhatják cége igényeit, és azokat a megoldásokat, melyek megfelelnek teljesítmény-menedzselési igényeinek. A TTI Success Insights Akkreditált Partnerei segítségével jó teljesítményt nyújtó alkalmazottai hamarosan kiváló eredményeket fognak produkálni.
Legyen Ön is szolgáltatásra jogosult!

Lépjen a következő szintre vállalkozásával azáltal, hogy személyes felméréseket alkalmaz.

A TTI Success Insights Akadémia biztosítja Akkreditált Partnerei számára az eszközöket és a forrásokat, melyek meghozzák azokat az alapvető eredményeket, melyeket Ön megérdemel, ezenkívül szakértő gárdánk segítségére lesz a folyamat minden egyes pontján. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak megfelelünk elvárásainak, de felül is múljuk azokat.
Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot ha szeretné, hogy biztosítsuk az Ön területének legmegfelelőbb szakembert.
Telefonáljon vagy küldjön egy e-mailt, jelölje meg érdeklődési területét, és a TTI Success Insights egyik képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot. Részletes felvilágosítást nyújt arról, hogyan lehet Ön is TTI Success Insights Akkreditált Partner.
Ne feledje, minél több információt ad meg, annál hatékonyabban tudunk segíteni.