1 2

 
 
Globális arculatváltás a világelső tehetségmenedzsmentben

Új nemzetközi márkával, arculattal és új weboldallal lép ügyfelei elé a felmérés alapú tehetségmenedzsment területén hatalmas nemzetközi bázissal működő TTI Success Insights. Székhelyén, az arizónai Scottdale-ben a közelmúltban jelentették be a globális arculatváltást, a TTI Performance Systems és a Success Insights International egyesített márkája a ttisuccessinsights.com weboldalon látható.

A TTI Success Insights a  világ 90 országában - köztük 1991 óta Magyarországon is- felméréseken alapuló, a tehetség feltérképezésére kialakított módszereivel a szervezetek fejlesztését támogatja és ezzel kapcsolatos oktatást is nyújt a vállalatoknak. Maximalizálja az alkalmazottak teljesítményét és elégedettségét, miközben a világon mindenütt növeli a cégek üzleti eredményeit.
TTI Success Insights® Your Professional Assessment Solution!
Skype: successinsights.hu, Telefon: +36 1 336 10 57, e-mail: info@successinsights-cee.eu
-Vállalataink együttesen olyan egyénekre, szervezetekre és produktivitásra pozitiv hatást gyakorló megoldásokat teremtenek, amilyenekre eddig még soha senki nem is gondolt- mondta el  Ashley Bowers, a TTI Success Insights amerikai és kanadai forgalmazását felügyelő elnöke a globális arculatváltás bejelentése kapcsán.-  Egységes elképzelésünk alapján 90 különbözo országban működő vállalkozásainkat oly módon hangoljuk össze, hogy globális támogatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére.

Rick Bowers, TTI Success Insights nemzetközi forgalmazását felügyelő elnöke kiemelte: - Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a kutatáson alapuló, validált felmérési és coaching eszközök területén a világ első számú forrása. Saját, szabadalommal védett megoldásainkat és termékeinket használjuk a vállalatok támogatásához, hogy felfedezzék, elkötelezzék, tovább fejlesszék, teljesítménynövelésben támogassák legfontosabb kincsüket, a munkatársaikat.

Bowers hozzátette: - Vállalkozásaink eme evolúcióját sok kutatás, gondos tervezés és visszajelzés előzte meg tanácsadói hálózatunktól, akik megoldásaink független forgalmazói az egész világon. A TTI Success Insights legfőbb értékei az innováció, a megbízhatóság, az integritás, a megfelelőség és az elképzeléseink iránti elkötelezettség. Személyre szabott megoldásokkal, megbízható tanácsadói kívánunk lenni valamennyi üzlettársunknak.

A TTI Success Insights, Inc. validált, EEOC követelményeknek megfelelő, mindenfajta hátrányos megkülönböztetéstől mentes felmérési eszközeit független tanácsadók, coachok, előadók, trénerek és stratégiai partnerek globális disztribúciós hálózatán keresztül értékesiti.  További tájékoztató anyagok a ttisuccessinsights.com honlapon találhatók.
TTI Success Insights lett a TTI Performance Systems és a Success Insights International kettőséből