TTI Success Insights® Your Professional Assessment Solution!
Skype: successinsights.hu, Telefon: +36 1 336 10 57, e-mail: info@successinsights-cee.eu

Nézze meg mintariportjainkat
A TTI Performance Systems és a Success Insights International globális arculatváltást jelent be TTI Success Insights néven.

tovább...
Vajon mi vezérel bennünket az életben? Sokan törekszünk például a szakmai és a magánélet egyensúlyára.          Ezt az egyensúlyt részben azáltal érhetjük el, hogy megismerjük önmagunkat és felfedezzük, hogy milyen módon tudjuk hatékony módon kommunikálni meggyőződésünket. Az egyensúly elérésének másik eszköze a belső hajtóerő, a szenvedély meglelése. A szenvedély kielégítése erősebb céltudatosságot és megújult énérzést ébreszt az egyénben.
A TTI Success Insights több, mint 30 éve van a piacon, 90 országban van jelen termékeivel. A cég segítséget nyújt a vállalatoknak, hogy mind vezetői, mind munkavállalói a leghatékonyabb módon tudják a bennük rejlő tehetséget és képességeket kamatoztatni. A TTI Success Insights riportjai, elemzései a viselkedés, az érzelmek, a motivációk, attitűdök, értékek, képességek, az érzelmi intelligencia és más összetevők vizsgálatával nyújtanak árnyalt képet a személyiségről. A jobb emberismeret pedig nagyobb hatékonysághoz, aktivitáshoz, kreativitáshoz vezet, mind a munkaadó, mind a munkavállaló esetén. Ám nem elég a megfelelő embert megtalálni a megfelelő helyre, megtartásához motiváltnak kell maradnia és fontos a jó kommunikáció is. Hiszen aki jól érzi magát a munkahelyén, az elkötelezett és felelős munkatárssá válik, akivel jó dolgozni. Ez pedig az egész vállalat működésére kihat.