Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

1.Mit tud a TTI Success Insights?
2. Milyen eszközökkel dolgozik az TTI Success Insights?
3. Hogyan zajlik egy elemzés?
4. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy a riport valós adatokat, információkat tartalmaz?
5. Mik a riport és az elemzés előnyei?
6. Mik a TTI Success Insights által használt  eszközök előnye?
7. Ki férhet hozzá az eredményeimhez?
8. Hogy lehet megvásárolni a TTI Success Insights eszközöket?
9. Hogyan lehetek akkreditált szakértői partner az TTI Success Insightsnál?
10. Van mód arra, hogy kipróbáljam a TTI Success Insights eszközeit?
11. Hogyan kaphatok további információt a cég termékeiről és tevékenységéről?


1. Mit tud a TTI Success Insights?

A TTI Success Insights International több, mint 30 éve van a piacon, termékei jelenleg 90 országban, negyven nyelven elérhetőek. A cég abban segít, hogy a vállalatok a legmegfelelőbb embereket találják meg egy-egy pozícióra, annak érdekében, hogy tehetségüket legjobban tudják kamatoztatni. A TTI Success Insights eszközeivel a vezetők és HR szakemberek árnyaltabb képet adnak a munkavállalókról. A riportok, tesztek, elemzések megmutatják a tehetséget, a viselkedést, az érzelmeket, az attitűdöket, értékeket, motivárotokat, képességeket, értékesítési készségeket, az érzelmi intelligenciát és számos egyéb, a teljesítményt, a személyes, csoport és szervezeti hatékonyságot növelő tényezőt.

2. Milyen eszközökkel dolgozik az TTI Success Insights?

Több, mint 60 féle elemzést és riportot használnak, melyek az egyéni igényekhez is igazíthatóak. Céljuk, hogy az egyén, a csoport és szervezet tudatosan jól működjön.

· A 37 tényezőt elemző TriMetrix riport az egyik legkomplexebb, a személyiségvonásokat a „hogyan?”, „miért?” és „mit?” dimenzióiban vizsgálja. A riportokat a teljes HR folyamat során,  kiválasztás, beillesztés, képzés, fejlesztés, coaching, tehetség menedzsment fejlesztésére és vezetői eszközként egyaránt lehet használni.
· A DISC riportok a viselkedést elemzik, a kommunikációt egyénileg értelmezik.
· A Benchmarking  riportok az adott munkakörhöz rendelt követelményeket mutatják be, összefoglalják az elvárásrendszert. Információt adnak arról, hogy mik a követelmények a pozíciószint sikeres betöltéséhez és kérdésbankot generálnak.
A teljes terméklista itt található meg. A lap bal oldalán a felmérések, jobb oldalán az elemzésekből készült riportok tekinthetők meg.

3. Hogyan zajlik az elemzés?

A TTI Success Insights riportok online működnek. A teszteléshez egy linket szükséges, melyen egy hozzáférési kóddal lehet belépni és elkészíteni a felmérést. Típustól és darabszámtól függően 10-45 percet vesz igénybe a kérdőív/ek kitöltése. A hozzáférés bárhonnan, bármikor lehetséges, ahol internet működik. Az idő azonban behatárolt, lehetőség szerint ne vonja el semmi a kitöltő figyelmét a teszttől. A kérdőív alapján személyre szóló elemzés készül, majd konzultáció következik a kódot átadó, képzett szakértővel, aki részletes visszajelzést ad az eredményekről. A megbeszélés lehet egy találkozó alkalmával, de telefonon keresztül is történhet, lehet a coaching folyamat része, egyéni vagy csoportos is. Az elemzés egy adott élethelyzet megoldásáról is szólhat, üzleti vagy lifecoaching folyamat részeként is tudjuk adni. Munkával kapcsolatos és személyes vonal egyaránt beletartozik, így szólhat az egyéni illetve a szakmai fejlődésről is. Sztenderd riportjaink a tanácsadói igényeknek megfelelően használhatóak, a szakértői vélemény segít végigkísérni az információ felhasználóit egy cselekvési terv kialakításáig.

4. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy a riport valós információkat tartalmaz?

A tesztmutatók a szakmai elvárásoknak megfelelnek, nemzetközi validitással rendelkeznek. A személyre szabott elemzés a kérdőívre adott válaszok alapján ad tájékoztatást. Az eredmény ellenőrzéséhez javasoljuk, beszélgessen barátaival, munkatársaival, akik jól ismerik Önt, véleményük jó összehasonlítási alapot jelenthet.

5. Mik a riportok, elemzések előnyei?

A riportok alkalmazásával gyorsan kapunk képet az elemzés céljától függően számos szegmensben, a vizsgált személy erősségeiről, gyengeségeiről, az őt motiváló tényezőkről, kommunikációjáról. Idő és energia takarítható meg azáltal, hogy az elemzések az adott pozicióra a megfelelő ember kiválasztását, fejlesztését segítik. A tudatosabb fejlődséhez kell a szándék is a változtatásra, az esetleges akadályoztatások felismerése után a továbblépéshez. 

6. Mik a TTI Success Insights által használt eszközök előnye?

A munkakör követelményeinek és a munkavállaló egyéni képességeinek a jól működő kommunikációval és a motivátorok, kompetenciák ismeretével párosítva a munkavállaló és a munka legsikeresebb összeegyeztetését eredményezi. Az elégedett munkavállaló, aki jól érzi magát munkakörében, nagyobb lelkesedéssel és elkötelezettséggel végzi a rábízott feladatokat. Az a munka, amiben a munkavállaló nem hasznosíthatja saját képességeit, erősségeit akadályozza a személyi fejlődését és csökkenti hatékonyságát. A feladat és a munkát végző megfeleléséből eredő elégedettség pedig nem csak rá, de az egész cég vagy szervezet működésére jó hatással van.

7. Ki férhet hozzá az eredményeimhez?

Egy adott értékeléshez való hozzáférést felhasználónév és jelszó korlátoz, amit csak az arra jogosult személyek tudnak a megrendelő cégnél valamint a szolgáltatást nyújtó cégnél. Ügyfeleink személyes adatainak védelme kulcsfontosságú számunkra. A Better Business Bureau BBBOnLine adatvédelmi program és Safe Harbor alapján szigorú szabályozás védi ügyfeleink személyes adatait. E kötelezettségvállalás teljesítését a BBBOnLine igazolja. További információk a programról  a Safe Harbor honlapján - <http://www.e3cort.gov/safeHarbor> olvasható.

8. Hogy lehet megvásárolni a Success Insights eszközöket?

TTI Success Insights termékeket akkreditált partnereinken keresztül érhetők el. Ha Ön találkozni szeretne értékesítő partnerünkkel, kérjük, töltse ki az kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldalon, vagy küldjön e-mailt az irodánk címére. Kérjük, írja meg, melyik városban működik cége így az Önhöz legközelebbi partnerünket tudjuk ajánlani. Ha cégük együttműködik más tanácsadó cégekkel is javasoljuk, kérdezze meg, hogy az adottt tanácsadó cég nem dolgozik-e éppen TTI Success Insights termékekkel, és ha nem, felhívhatja figyelmüket rájuk.

9. Hogyan lehetek akkreditált szakértői partner az TTI Success Insightsnál?

Meghívjuk Önt a TTI Success Insights Nemzetközi HR Akadémiára. A képzések a TTI Success Insigths termékekkel való önálló munkavégzésre készítenek fel, elsősorban coachok, trénerek, tanácsadók, vezetők, HR szakemberek és karrier tanácsadók részére. Az Akadémián való részvétellel többek között széleskörű ismeretekhez jut az eszközök használatáróll, hozzáférést kap a egyéni és csoportos jelentésekhez, valamint teljesítményértékelési elemzést, ingyenes HR rendszert, nemzetközi szakértői hálózatban való részvétel lehetőségét biztosítjuk.
Képzési helyszínek: Varsó, Krakkó, Gdańsk, Wrocław, Zakopane, Budapest, Bukarest, Pozsony, Prága és Szófia.
Képzéseink változatosak és egyéni igényekhez is rugalmasan igazíthatók: szervezünk nyílt és zárt tréningeket, csoportos és egyéni formában, helyhez kötötten és külső helyszínen. Amennyiben cégen belül használná, 4-5 fő esetén teljesen egyéni igényekhez igazodó időpontot és helyszínt is vállalunk. Kérjük, írjon nekünk az
info@successinsights-cee.eu e-mail címen, ha több infromációt szeretne kapni a tréningek részleteiről.

10. Van mód arra, hogy kipróbáljam a TTI Success Insights eszközeit?

A TTI Success Insights  termékeket ki lehet próbálni. lehetővé. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

11. Hogyan kaphatok további információt a cég termékeiről és tevékenységéről?

Kérjük rendszeresen ellenőrizze honlapunkat, kövesse a Facebook oldalt és a Twitter fiókot. Javasoljuk, jelentkezzen be hírleveleinkre, így folyamatos tájékoztatást kap az új termékekről és akciókról.
Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük forduljon irodánkhoz, vagy töltsön ki egy űrlapot a weboldalon - a TTI Success Insights munkatársa hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.